My tattoo "lily of the valley"

mai 26, 2010
Iubirea pentru lacramioare se pare ca nu are limite in ceea ce ma priveste. Ieri ( 25.05.2o1o) am dat frau liber uneia dintre ciudateniile ce ma fac sa fiu excentrica. De ceva timp imi doresc acest tatuaj, doar ca am asteptat momentul potrivit... si a meritat asta, mai sus am lacramioara mea!

Cu ceva timp in urma (cativa anisori mai exact) am cunoscut-o pe Sabbra, o tipa tare faina si care-mi este tare draga. Prin intermediul ei am ajuns sa o cunosc personal si pe Lia, o fiinta tare deosebita pe care o apreciez enorm pentru ceea ce este si face cu mult suflet. Lia mi-a  aratat cateva tatuaje, ceea ce m-a convins si mi-a dat curaj in a alege locul ce mi-a indeplinit aceasta dorinta:  my lily of the valley :) si anume: Industrialtattoo
La acest salon am cunoscut oameni atenti si draguti. Crina, caci ea este cea care mi-a facut "lacrimile", este o persoana tare finuta, iubeste ceea ce face, iubeste arta indiferent de ce forma ia. Mi-a placul felul ei de a fi si modul in care m-a ajutat sa suport cumva "durerea", care nu este atat de mare precum se aude, este suportabila.

10 comentarii:

Unknown spunea...

ei,da..tare fain..bvo, o meritat efortul..

Sabbra spunea...

Suberbe lacramioarele :) Sa le porti cu placere! mi-ai facut pofta de tatuaje, cu atat mai mult cu cat sunt fan industrial tattoo :P
te pup cu drag!

LiaLia spunea...

:) Sunt foarte finuţe şi delicate lăcrămioarele tale :) Şi mă bucur tare mult că te-ai decis să le faci. Sper să-mi facă şi mei Crina cât de curând ceva pe lângă Berbecul de pe noadă :D Te pupez şi felicitări pentru noile bijuterii! :)

Ioana spunea...

ooooooooo nici un negru nu te mai ia de nevasta =))
una scurta si atat fara complicatii :D

florin spunea...

Vezi, vezi, am zis eu ca visele lasa urme:))) Oricum e mai bine asa, decat sa le calce cineva in picioare :))

Bravo pentru incapatanare. Acu nu mai ai niciun motiv sa uiti ca lumea e la picioarele tale!

Alin spunea...

Ma bucur... :)

Dragoş Şuta - photography & words spunea...

imi place cum arata. desi la vedere, acum pe perioada verii, e discret si deosebit.

Florena spunea...

@ S-Hel multumesc tare frumos, a meritat la maxim efortul! Am lacramioara mea! :)

@ Sabbra multumesc frumos! Imi amintesc seara cand ti-am vazut tatuajul, superb de altfel… Cat de mare este pofta?! :) Te imbratisez cu drag!

@ Lia multumesc tare frumos, esti o draguta si sa stii ca ai fost prima persoana pe care am sunat-o imediat ce am iesit de la sedinta… exact cum am si promit! Te-am si barfit(la modul frumos) Crinei si posibil sa-ti faci tatuajul, ca o sa fie si ea la Sibiu in week-end! Te imbratisez cu drag!

@ Ioana, mai femeie cum te poti gandi ca de la o fantezie sa-mi zboare gandul la acte… dar fara complicatii suna incitant :D Sper sa te revad curand!

@ Florin adevarat ca visele lasa urme, dar urme frumoase si pline de speranta! Multumesc tare frumos pentru cuvinte… ma voi gandi la ele cand voi privi ale mele “lacrimi”.
Astept curand plimbarea prin parc si sa bem un cico rece! ;)

@Alin… si eu :P

@ Dragos multumesc frumos! Adevarat, este un tatuaj foarte discret, dar foarte deosebit sufletului meu… in spatele bijuteriei, vorba Liei, se afla tristetea! :)

Anonim spunea...

f.dragut si finut,sa-l stapanesti sanatoasa si fericita!adina

Florena spunea...

Adina merci frumos draga mea... te imbratisez!