"Oameni darnici"

decembrie 16, 2009
15 decembrie... zapada, vantul ne suiera pe la urechi! In pofida vremii parca de poveste, am dardait de numa in asteptarea oamenilor darnici, care si-au facut aparitia cu daruri pentru cei mici. A meritat din plin asteptarea, infruntarea frigului de afara si asta pentru ca am cunoscut oameni cu suflete frumoase, oameni deosebiti si tare darnici. Am cunoscut-o pe Lia, un suflet de nota 1000, plina de viata si mereu, dar mereu cu zambetul pe buze!
O sa fie si maine seara la Universitate, de vreti sa o cunoasteti, aceeasi locatie, aceeasi ora ;)


Doresc sa multumesc in mod deosebit Alinei, Andreei, Ioanei de pe site-ul : http://www.lucrudemana.com/au fost dragute si au raspuns pozitiv acestei Campanii, facuta din inima pentru alte inimi! Multumesc si o imbratisez cu drag pe fina Adina, ma pot baza pe ea indiferent de situatie! Multumesc lui Red ca m-a sustinut si a publicat un articol despre Oameni darnici pe site-ul http://www.verze.ro/
Sunt atatia copii cu probleme, au atata nevoie de noi... daca am da fiecare foarte putin din ceea ce avem, pentru ei ar fi enorm!


Fiti si voi Oameni Darnici!!!


PS: abia astept vinul fiert, Lia stie :D3 comentarii:

dyanna spunea...

Sarbatori fericite si un An Nou plin de impliniri si bucurii!

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Petru spunea...

La multi ani !